23 d’oct. 2009

CAMPANES PER LA GRIP A

TERESA FORCADES, doctora en Salut Pública, fa una reflexió sobre la història de la GRIP A, aportant dades científiques, i enumerant les irregularitats relacionades amb el tema.

CAMPANAS POR LA GRIPE A from ALISH on Vimeo.

Explica les conseqüències de la declaració de PANDÈMIA, Nivell 6, segons la OMS, les implicacions polítiques que d'això es deriven i fa una proposta per a mantenir la calma, així com una crida urgent per a activar els mecanismes legals i de participació ciutadana en relació a aquest tema.

Informació relacionada:

Entrevista a Teresa Forcades a Catalunya Radio, en el programa “El secret”, amb Sílvia Cóppulo el 29/09/09. Àudio en català subtitulat al castellà.

S’ha posat a la disposició de tothom un llibre escrit per Teresa Forcades:
Los crímenes de las grandes compañías farmacéuticas

EEUU declara emergència nacional davant augment de grip A/H1N1
La proliferació de casos amenaça amb desbordar els serveis de salut, adverteix Obama · Amb aquesta mesura es reforça la capacitat institucional per a manejar l'afluència d'infectats · La malaltia ha provocat més de mil morts en aquest país · Hi ha milions de contagiats. Legir més, clica aquí
(Després de llegir aquest article, hem hagut de fer memòria amb els que ens explica la Teresa Forcades en el vídeo. Si encara no l'heu vist, feu-ho, val molt la pena).

Salut

L'Ombra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada